Етикети

, , ,

кафе-небеДнес и без друго ще се изпишат стотици статии на тема „12.12.2012“. Аз не разбирам от нумерология, затова ще си мълча по темата. Пък и съм се убедила, че или участваш в една ситуация и се потапяш в нея пълноценно, или я наблюдаваш острани и я описваш. Не може и двете едновременно. Аз избирам да изляза навън и да се потопя в днешния ден.

Изпратих своето послание към Вселената тази сутрин – пуснах един тото фиш! Пък, както казваше един мой познат „Той Оня си знае работата…“ Освен това споделих закуската си с една котка, пет-шест врабчета и две кучета, подкрепих една благотворителна кауза, като си купих няколко ръчно направени играчки от деца без родители и дадох левче на възрастния човек с акордеона. Не знам за тотото, но такова начало на деня вече ме кара да се чувствам щастлива:)

Според специалисти, посланието на днешния ден е:

Всеки камък, всяка тревичка, всяко цвете, всяка къпина, всяко животно расте, живее, действа и чувства само по „собствено желание“, и ето в това се състои и основата, че светът е по-добър, богат и прекрасен.

                                                                                          Херман Хесе

Успешен ден на всички!

Advertisements