Етикети

, ,

25 Jan'13„Защо наричат киша вечерята на съвременната французойка? Защото тя най-често го приготвя в неделя вечер. Щом изстине, го нарязва на парчета, които увива в домакинско фолио и ги прибира в хладилника. После през седмицата, щом се прибере от работа, отваря бутилка червено вино, слага киша в микровълновата фурна и докато той се топли, приготвя салата. Така само за няколко минути нейната вечеря е готова. И освен че е особено вкусна, тя има и още едно достойнство – веднъж приготвен, кишът може да престои във фризера 6 месеца, без да изгуби своите вкусови качества.“

Щом прочетох тези редове в сайта „1001 рецепти“, веднага запретнах ръкави! Резултатът показа, че кишът е едно чудесно и много вкусно решение за забързаната съвременна жена и, освен това, помага да разчистиш хладилника, защото дава свобода да използваш за плънката каквото си поискаш. За в бъдеще, когато имам гости, които не ядат месо, вече знам какво да приготвя:)

Рецептата можете да видите тук

Bon apetit!

 

 

Advertisements